Jdi na obsah Jdi na menu
 


Erotické pomůcky do každé domácnosti

20. 1. 2011

Hledáte zpestření do vaší ložnice, chcete vyzkoušet něco nového, nebo si jen potřebujete trochu ulevit ve své samotě? Nabídka nejrůznějších řešení je skutečně pestrá a lákavá.
 

 

Pro někoho samozřejmost, pro jiného tabu. To jsou sexuální či erotické pomůcky. Většina párů i jednotlivců se někdy k podobné věci minimálně jednou dostala, zatímco někteří je používají prakticky pokaždé a svůj sexuální život si bez nich ani nedovedou představit. Pojďme se nyní spolu trochu podívat po zákoutích sexshopů. 

Mnoho různých kategorií
Pokud si prohlídneme na nabídku českých sexshopů, tak je možné ji roztřídit do několika základních kategorií – pomůcky pro ženy, pomůcky pro muže, hračky pro pár a erotické oblečení. Většina těchto pomůcek se dá samozřejmě kombinovat a využívat i v jiných kategoriích. Že je výběr skutečně široký, lze zjistit i z letmého nahlédnutí do nějakého erotického on-line obchodu.

Tam ve většině případů naleznete seznam zboží roztříděný do mnohem více skupin, zpravidla podle způsobu použití, druhu výrobku či praktiky, ke které se používá. Naleznete zde také čistě žertovné předměty, stejně jako naprosto vážně myšlené důmyslné pomůcky pro labužníky. Velký rozptyl je znát i na ceně zboží. Kdejaké kravinky pro pobavení získáte za pár desítek korun, ovšem nějaké sofistikované zařízení vyjde i na několik tisíc.

Sama doma
Nejdříve se podíváme na výrobky určené samotným ženám. Těm samozřejmě vévodí nejrůznější šidítka – vibrátory, dilda, robertky – jak chcete. Ty nejobyčejnější začínají cenově již na úrovni stokoruny, zatímco ty nejdražší udělátka vyjdou i na pět tisíc. Rozdíl spočívá především v materiálu a technologii. Dražší kousek je velice příjemný, tichý, spolehlivý, disponuje celou řadou funkcí i velkou výdrží baterií.

Další často známou pomůckou jsou venušiny kuličky či anální kolíky a korále. Mezi ty méně známé hračky pro ženy lze uvést třeba podtlakový masážní přístroj na klitoris, nebo tzv. zlatý čmelák, což je zaváděný přístroj s kombinací sání a vibrací. Potěšit se můžete i vakuovými pumpami na rozkrok či prsa. Za takové věcičky už ale musíte sáhnout do kapsy alespoň pro tisícikorunu.

Všechny tyto hračky ovšem můžete využít i se svým partnerem. On může být ten, který vás bude dráždit vibrátorem, poskytovat vám masáže klitorisu, či nasávat prsa pomocí vakuové pumpy. Ostatně právě pumpu či vibrátor lze použít i na něm. Záleží jen na chuti a touze.

Když je sám bez vás

Další kategorie se týká samotných mužů. I zde je nabídka velice pestrá. V prvé řadě se jedná o umělé vagíny a tzv. masturbátory. Za pár stovek lze sehnat kvalitní a elastickou vagínu, za příplatu dokonce i vibrační. Jako perličku si pak zájemce může zakoupit umělou vagínu přesně vytvarovanou podle nějaké slavné pornoherečky. Sehnat se dají ovšem i samotná ústa a zadeček.

O něco dál jdou klasické nafukovací pany, které dodávají zpravidla otvory hned tři. Do tisícovky se už dá sehnat solidní společnice, kterou si zákazník může vybrat podle velikosti, proporcí, věku i rasy, takže si každý přijde na své. Pro jinak orientované je v nabídce i nafukovací svalovec.

Zakoupit se dají i speciální anální kolíky a vibrátory, které mají za úkol při zavádění stimulovat prostatu. Tyto pomůcky nemusí nutně používat pouze homosexuálové, jak se řada lidí domnívá. Anální sex může být příjemný i čistě heterosexuálnímu muži.
 
Sranda ve dvou

Nejvíce si z nabídky sexshopů vyberou ti, kteří se zakoupenými věcmi chtějí potěšit ve společnosti někoho dalšího. Velice častá a zásobená bývá kategorie určená k různým svazovacím a S/M hrátkám. Pouty, jemnými šátky k uvazování, klapkami na oči i bičíky se to v sexshopech jen hemží. Naleznete zde i obojky, roubíky, postroje a další výrobky, s nimiž si můžete zahrát na dominantní a submisivní roli.

 


Speciální kategorii tvoří tzv. strap-on, neboli připínáky. Jedná se speciální kalhotky, které jsou opatřeny umělým penisem vepředu. Slouží v podstatě k prohození rolí, kdy žena je ta, která proniká do muže. Aby z toho také měla nějaký tělesný požitek, je možné najít i druhy těchto kalhotek, které mají uvnitř kolíky pro vagínu, anální otvor či obojí. Přirážením tak dochází k pronikání těchto kolíků i do ženy.

Zajímavou, přitom často opomíjenou, erotickou pomůckou mohou být i kondomy. Ty samozřejmě primárně fungují jako ochrana proti početí a přenosu pohlavních chorob, nicméně některé jejich modely jsou navrženy speciálně pro okořenění sexuální vztahu. Jedná se především o různě vroubkované, tvarované, ochucené a ovoněné produkty. Tuto úlohu, jen ve větším měřítku, zastávají ještě návleky na penis.

Speciality pro znalce

Sexshopy nabízejí i různé a na první pohled zvláštní věci, které ocení především vyznavači některé konkrétní praktiky. Zajímavou libůstkou je sada pro elektrosex. Ta většinou obsahuje nějaký zdroj stejnosměrného proudu a několik elektrod pro připojení na různá místa těla. Fantazii se pak meze nekladou. Jen za podobnou hračku zaplatíte sumu v řádech několika tisíc korun.

Sehnat se dají dokonce i hrací lékařské sady určené ke gynekologické prohlídce. V ní lze nalézt nějaké nutné propriety pro správnou atmosféru -stetoskop, rukavice, dále pak praktické věci – lubrikační gel, svorky, nástroje na roztahování, zrcátka, kukátka atd. Jen gynekologické křeslo přibalené není.

Něco na sebe

Poslední kategorií, které budeme zde věnovat pozornost (přestože sexshopy jsou plné dalších zajímavých věcí), je sexy vzrušivé oblečení. Pod tím, co je sexy, co je vzrušující a co je už za hranicí vkusu, si každý představí něco jiného. Jedno mají ale všechny tyto věci společné – vysokou cenu. Je třeba se připravit na to, že i úplně obyčejné kalhotky, z nijak extra materiálu a rozpáraným rozkrokem vyjdou na několik set korun.

O klasickém vykrojeném, rozkrojeném a průhledném erotickém prádélku není třeba se příliš rozepisovat. To si každý jistě dokáže představit a nějaké dost pravděpodobně i vlastní. Méně tradiční jsou kožené či latexové masky na obličej a některé kusy tohoto druhu oblečení na různé části těla.

Pokud vás nebo vašeho partnera vzrušuje ono lesklé a na tělo upnuté latexové oblečení, tak si je můžete dopřát v podobě celotělových šatů, korzetů, kalhot, spodního prádla, rukávů či bot. Do podobného ošacení je možné obléci i muže. V případě nákupu je třeba počítat s několika tisícovými částkami za každý jednotlivý kus.

Jestliže vás tyto a jiné výše zmíněné věci vzrušují a mohou vám dopřát spokojený sexuální život, vyplatí se alespoň po některých z nich sáhnout. Bude to ostatně i dobrý dárek pro vašeho partnera, ať už koupíte něco sobě, nebo jemu.